Uitlaat Service
De uitlaat is een belangrijk onderdeel van uw auto.
Het uitlaatsysteem onder uw auto heeft een aantal belangrijke functies. De uitlaat voorkomt geluidshinder, verbetert de prestaties van de motor en vermindert de milieubelasting. Wij controleren de conditie van de uitlaat en zijn gespecialiseerd in het vervangen de uitlaat.
Accu Service

Banden Service

Wat u zich waarschijnlijk niet realiseert is dat het oppervlak van de band met de weg niet groter is dan een briefkaart.
Daarom is het zeer belangrijk dat dit kleine stukje dan ook in zeer goede conditie is om een optimale veiligheid en optimaal rijplezier te kunnen garanderen.
Wij bieden u een grote keus in merk en type band, omdat ieder zijn eigen wensen heeft wat betreft het autorijden.
Natuurlijk is daarbij een goede prijs/kwaliteitverhouding ook zeer belangrijk!

Ook kunt uiteraard bij ons terecht voor uw caravanbanden en uw winterbanden.
Uw winterbanden kunnen eventueel worden opgeslagen zodat u de banden direct gebalanceerd en op spanning kunt laten monteren wanneer u dat wenst.
Misschien heeft u het wel eens gezien, al die tekens op de zijwand van een band.
Natuurlijk staan deze er niet voor niets. Op de band kunt u ontzettend veel lezen, onder andere wanneer de band gemaakt is, het gewicht wat de band kan dragen.
U kunt natuurlijk altijd even langskomen, wij bekijken de banden voor u en zullen u informeren over wat er al dan niet nog mogelijk is met de band.

Neem contact met ons op voor meer informatie

The Garodge Copyright © 2012