Accu Service
Nu het koude weer in aantocht is krijgen accu's die al zwakker zijn het extra zwaar te verduren.
Deze accu's hebben maar één nachtvorst nodig om kapot te gaan. Dat betekent vervanging van de accu. Van groot belang voor een lange levensduur van een accu is de ladingstoestand van de accu bij montage in de auto.
Accu Service

Heeft U al de wintercheck gedaan?

Door de heersende kou in de winter heeft uw auto het extra zwaar te verduren. In dit seizoen komen in Nederland ook de meeste gevallen van autopech voor. Vaak betreft het hier gevallen van autopech die simpel voorkomen hadden kunnen worden, door het preventief uitvoeren van een wintercheck. Een wintercheck kan uiteraard niet alles voorkomen: u hebt uw eigen veiligheid ook zelf in de hand door bewust en verstandig te rijden bij gladde oppervlaktes.

Bij een wintercheck krijgen de auto-onderdelen die gevoelig zijn voor de kou extra veel aandacht. Zo worden de vloeistoffen in uw auto gecontroleerd en eventueel vervangen, zodat deze niet kunnen bevriezen. Verder worden bijvoorbeeld de accu, dynamo, verlichting, ontsteking, luchtfilter en koelsysteem geïnspecteerd, maar worden ook de ruiten goed gecontroleerd. Dit laatste wordt gedaan, omdat een kleine ruitschade zoals een sterretje door de kou onverwachts flink kan uitscheuren.

Wij Controleren de auto op de volgende 10 punten:

  1 Banden
  2 Remmen
  3 Ruitenwissers
  4 Verwarming
  5 Carrosserie
  6 Uitlaat
  7 Vloeistoffen
  8 Elektrisch systeem incl. accu
  9 Sloten en portieren
  10 Verlichting

Neem contact met ons op voor meer informatie

The Garodge Copyright © 2012